Nutricontrol és una empresa espanyola líder en equips de control de clima i automatització del reg en hivernacles o instal·lacions a l’aire lliure, amb més de 40 anys d’experiència en recerca i desenvolupament tecnològic en el sector.

Nutricontrol confia en la qualitat i professionalitat de Innolec per a gestionar les instal·lacions localitzades a Catalunya. És per això que podem oferir una gran quantitat de solucions relacionades amb els sistemes automàtics de reg.

Soluciones con la tecnología que Nutricontrol nos ofrece:

REG (Mínim esforç)

Per al control i maneig del reg i la fertirrigació en tota mena de cultius, avalats per la qualitat que ofereixen més de 25 anys d’experiència en el sector.
Els nostres equips permeten que el reg sigui totalment automàtic en funció dels paràmetres d’humitat mesurats en sòl o substrat, temperatura ambient, radiació acumulada, etc.; realitzen el control del pH i la CE mitjançant l’aplicació exacta de fertilitzant i àcid, assegurant així la màxima optimització dels recursos disponibles i el respecte al mitjà.

CLIMA (Condicions òptimes)

Per a aconseguir les condicions climàtiques òptimes dins de l’hivernacle. Controlen automàticament els actuadors presents en l’hivernacle (finestres, calefacció, pantalles, sistema d’humidificació, ventiladors, etc.) sobre la base de la informació rebuda de sensors.
Els controladors de clima de Nutricontrol, avalats per la qualitat que ofereixen 25 anys d’experiència
en el sector.

MASTIA Configurable (Reg bàsic)

És un controlador de reg completament configurable en funció de les necessitats de cada instal·lació, permetent a l’usuari dissenyar el seu controlador de reg a mesura.
L’arrencada dels diferents programes de reg pot ser per temps i/o demanda. El reg i abonat es realitza per temps i permet la lectura del cabal d’aigua i fertilitzants.

MR Control (Màxim control a distància)

És un controlador de reg de tipus Latch, innovador quant al seu maneig: programació des d’un telèfon Telèfon intel·ligent, a través de Bluetooth®, convertint així la pantalla del seu dispositiu mòbil en el interface de l’equip.

MV Control (Màxim control a distància)

És un equip per al control de la ventilació a un compartiment climàtic, mitjançant el maneig de fins a 3 grups de finestres en funció de la temperatura ambient.

Contacte

Emplena el següent formulari de contacte i ens posarem en contacte al més aviat possible.

12 + 4 =